ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3Ης Δ.Κ.Α, Δευτέρα 21/2/22 στις 6μμ

 ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ

Αγαπητά μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 και ώρες 18.00-20.00 μμ., θα πραγματοποιηθεί η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων 3ης Δ.Κ.Α. στην έδρα της Ένωσης στο 12ο Λύκειο, Κειριαδών& Σφηττίων 1, Κάτω Πετράλωνα, με θέματα:

-        Απολογισμός Πεπραγμένων

-        Οικονομικός Απολογισμός

-        Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

-        Προσδιορισμός εκλογών

-        Άλλα θέματα

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022, 18.00-20.00 μ.μ., στην έδρα μας.

Στην Γενική Συνέλευση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα κατά της πανδημίας.

Για τον καλύτερο συντονισμό της διαδικασίας, παρακαλούνται τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Γονέων – μελών της Ένωσης να προσκομίσουν τα νέα νομιμοποιητικά έγγραφα των Συλλόγων τους καθώς και των αντιπροσώπων στην  Ένωση, όπως προέκυψαν από τις πρόσφατες εκλογές, εφ’ όσον είναι εφικτό, μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2022, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τα μέλη του Δ.Σ.

                                                                                                                          Αθήνα, 6/2/2022

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

       Η Πρόεδρος                                                                                           Η Γενική Γραμματέας

Αγγελική Ανδριωμένου                                                                                 Νατάσα Μπραέσα