ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3Ης ΔΚΑ

 Αγαπητά μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 και ώρα 18.30 μμ., θα πραγματοποιηθεί η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων 3ης Δ.Κ.Α. στην έδρα της Ένωσης στο 12ο Λύκειο, Κειριαδών& Σφηττίων 1, Κάτω Πετράλωνα, με θέματα:

-        Εκλογή Προεδρείου

-        Διοικητικός Απολογισμός

-        Οικονομικός Απολογισμός

-        Απαλλαγή απερχόμενου Δ.Σ.

-        Θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης

-        Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

-        Προσδιορισμός εκλογών

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 31 Μαϊου 2023, στις 18.30 μ.μ., στην έδρα μας.

Πρίν τη Γενική Συνέλευση θα γίνει νομιμοποίηση των συλλόγων – μελών και η τακτοποίηση της οικονομικής συνδρομής, η οποία ανέρχεται στα 30€.

Για τον καλύτερο συντονισμό της διαδικασίας, παρακαλούνται τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Γονέων – μελών της Ένωσης να προσκομίσουν τα νέα νομιμοποιητικά έγγραφα των Συλλόγων τους καθώς και των αντιπροσώπων στην  Ένωση, όπως προέκυψαν από τις πρόσφατες εκλογές, εφ’ όσον είναι εφικτό, μέχρι τις 14 Μαϊου 2023, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τα μέλη του Δ.Σ. Αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, μπορείτε να τα προσκομίσετε μέχρι και πριν την έναρξη της Γ.Σ., όπως ορίζει το καταστατικό μας.

Οι Σύλλογοι, στων οποίων τις εκλογές δεν επιτεύχθηκε η εκπροσώπηση του 1/3 των μαθητών/τριών, παρακαλούνται όπως παραστούν με αντιπρόσωπό τους, με δικαίωμα λόγου αλλά όχι εκλέγειν/ εκλέγεσθαι, όπως ορίζει το καταστατικό.

                                                                                                                                                      Αθήνα, 9/5/2023

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                                                                                  Η Γενική Γραμματέας

Αγγελική Ανδριωμένου                                                                                 Νατάσα Μπραέσα