Προκήρυξη Εκλογών 'Ενωσης Γονέων 3ης ΔΚΑ - Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 απο τις 17.00-21.00 μμ

Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων 3ης Δ.Κ. Αθήνας

Σφηττίων 1 & Κειριαδών, Κάτω Πετράλωνα

enosigoneon3@gmail.com

Προς τους εκλεγμένους αντιπροσώπους των Συλλόγων Γονέων στην Ενωση Γονέων 3ης ΔΚΑ                                                                                                                                                        1/6/23

 

Προκήρυξη Εκλογών

Στην Επαναληπτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της 31/5/23 αποφασίστηκε ομόφωνα η διεξαγωγή των εκλογών της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων της 3ης Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Αθηναίων την Πέμπτη 8/6/23 και ώρες: από 17:00 - 21:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 76ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, Κυκλώπων 6, Άνω Πετράλωνα.

Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων λήγει το Σάββατο 3/6/22 και ώρα 23.59’

Οι υποψήφιοι μπορούν να βάλουν υποψηφιότητα για τα παρακάτω όργανα:

-    ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-    ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

-     ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

-    ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Για κατάθεση υποψηφιοτήτων αλλά και για οποιοδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, Μαρία Καραμάνογλου, τηλ. 6982367093 και Όλγα Κάνιστρα, τηλ. 6977809964.

Κατάθεση υποψηφιοτήτων μπορεί να γίνει και στο επίσημο e-mail της Ένωσης (enosigoneon3@gmail.com). Σας επισυνάπτουμε την σχετική αίτηση υποψηφιότητας την οποία θα πρέπει να παραδίδετε ή αποστέλλετε συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη.

Συνάδελφισσες/συνάδελφοι, η συμμετοχή σας στη διαδικασία της εκλογής αντιπροσώπων είναι απαραίτητη, ώστε να ενδυναμώσουμε το γονεϊκό κίνημα της περιοχής μας και να πετύχουμε τους στόχους μας για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα  παιδιά μας.

 

 

Η Εφορευτική Επιτροπή

 

Ολγα Κάνιστρα

Μαρία Καραμάνογλου

Σπυρος Μαζαράκης