Συνεδρίαση του ΔΣ της Ενωσης Γονέων της 12/9/2011


Συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου το ΔΣ της Ενωσης Γονέων της 3ης Δημοτικής Κοινότητας, με την συμμετοχή αρκετών μελών της, και συζήτησε  διάφορα τρέχοντα ζητήματα που προέκυψαν και από την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Εγιναν ενημερώσεις για τα θέματα που υπάρχουν στις σχολικές μονάδες και γενικότερη συζήτηση για τις παρεμβάσεις που πρέπει να κάνουν οι γονείς το επόμενο διάστημα ώστε να βοηθήσουν από μεριά τους για την καλύτερη λειτουργία των σχολείων.

Το ΔΣ αποφάσισε και προτείνει σε όλους τους γονείς των σχολείων της περιοχής μας, να μην χαλάσουν ούτε ένα ευρώ για την αγορά βιβλίων ή για  φωτοτύπηση των μαθημάτων, και να απαιτήσουμε να καλυφθούν όλες οι οικονομικές ανάγκες για εκτύπωση από τον Δήμο και το υπ.παιδείας. Τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει προς τους γονείς επιστολή της Ένωσης για το θέμα.

Επίσης ενημερωθήκαμε από τον κ.Γιώργο Γλέζο πρόεδρο του 149 δημοτικού σχολείου σχετικά με τις διαδικασίες ανοικοδόμησης νέου σχολικού κτιρίου, πάγιο αίτημα που υποστηρίζει και η  ένωση γονέων.

Το ΔΣ της Ενωσης Γονέων τέλος,  όρισε τους εκπροσώπους του στις σχολικές επιτροπές, όπως προβλέπει ο νόμος. Εκπρόσωπος στην Πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή θα είναι η Στανιμίρα Σπαρτινού, και στην Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή ο Αντώνης Σωτηρόπουλος.