Μια πρωτοβουλία αλληλοβοήθειας των γονέων του 49ου Δημοτικού



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
49ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΓ. ΑΣΩΜΑΤΩΝ  35-37
ΤΗΛΕΦ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 2105222102



Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Επειδή ζούμε σε μια περίοδο που είναι πολύ δύσκολη οικονομικά και δυστυχώς σχεδόν κάθε οικογένεια αντιμετωπίζει πρόβλημα ανεργίας, σκεφτήκαμε έναν τρόπο ώστε να αλληλοβοηθηθούμε.
 Όλοι οι γονείς κάνουμε ή ξέρουμε μια δουλειά που μπορεί να είναι χρήσιμη στον άλλον. Π.χ. αν κάποιος από μας χρειάζεται υδραυλικό, ηλεκτρολόγο ή κάτι άλλο,  να απευθύνεται σε  κάποιο γονέα που κάνει αυτή τη δουλειά, έναντι αμοιβής φυσικά. Αν προσπαθήσουμε να το κάνουμε αυτό, θα μας βοηθήσει όλους και στο κόστος εργασίας και στην ανεργία.
Για να γίνει πράξη όμως αυτό, πρέπει να φτιάξουμε μια λίστα με όλα τα επαγγέλματα των γονέων. Για αυτό σας ζητάμε να συμπληρώσετε τον παρακάτω πίνακα.


ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ :
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ :
ΤΗΛΕΦΩΝΟ :
   

Αν θέλετε να συμμετάσχετε, συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο και στείλτε το με τα παιδιά σας ή στη δασκάλα της τάξης του ή στο Συλλογο Γονέων (Σχινά Αντωνία και Λίντα Κριεμάδι) μέχρι το τέλος του μήνα. Από όλους εμάς εξαρτάται  να πετύχει αυτή η προσπάθεια.
Όταν θα φτιαχτεί ο κατάλογος, θα μπορείτε να τον βρείτε στα τηλέφωνα της προέδρου του Συλλόγου (Σχινά Αντωνία) 6974858452.


Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Σχινά Αντωνία