Συνεδρίαση του ΔΣ της Ενωσης Γονέων την Δευτέρα 5/12/2011

Πραγματοποιήθηκε χθες η τακτική συνεδρίαση του ΔΣ της Ενωσης Γονέων συζητώντας σχεδόν αποκλειστικά το ζήτημα της οργάνωσης και παρέμβασής μας για την συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας την ερχόμενη Πέμπτη.
Οπως σας είναι ήδη γνωστό, η προηγούμενη συνεδρίαση της ΔΕΠ είχε καταλήξει ομόφωνα να αποσταλεί ειδικό σημείωμα στους διευθυντές των σχολείων, που θα ζητούν την καταγραφή των προβλημάτων και των αιτημάτων που έχουν, και με βάση αυτά, να γίνει νέα έκτακτη συνεδρίαση για να εξεταστούν αναλυτικά και να δρομολογηθούν οι επιλύσεις τους.
Το ΔΣ σας καλεί όλους την Πέμπτη 8/12 και ώρα 10:00 στα γραφεία της 3ης δημοτικής κοινότητας (Τριών Ιεραρχών 74) ώστε να παρακολουθήσουμε την συνεδρίαση και αν χρειαστεί να παρέμβουμε για διευκρινήσεις ή ότι άλλο χρειαστεί.
Επίσης σας καλούμε να "ενοχλήσετε" τον διευθυντή της σχολικής μονάδας που ανήκετε για να διασφαλίσουμε πως σίγουρα θα αποσταλεί αυτό το σημείωμα μέχρι και την Παρασκευή στην ΔΕΠ, και αν αυτό είναι δυνατό να δώσει και στους συλλόγους ένα αντίγραφο.

Το ΔΣ επίσης αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση για τα παιδιά μας, στις πρώτες μέρες του νέου έτους.

Επίσης παρακαλεί τα μέλη της και τους προέδρους των συλλόγων, να μας γνωστοποιούν τις πολιτιστικές και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν. Η διάδοση τους από τα μέσα που διαθέτει το ΔΣ της Ενωσης, μπορεί να συμβάλει στην μεγαλύτερη επιτυχία τους αφενός, και αφετέρου μπορεί να γίνει διέξοδος πολιτισμού για αρκετούς γονείς και παιδιά, που δεν έχουν δυνατότητα να πληρώσουν αυτήν την περίοδο για να ψυχαγωγηθούν.

Το ΔΣ της Ενωσης